diumenge, 3 de juny del 2012

Crida del Dr. Rath a la població d'Alemanya, d'Europa i del Món



M'agradaria acabar amb unes paraules que surten del meu cor.
A través d'aquest esdeveniment a Berlín, faig una crida al poble d'Alemanya perquè doni un pas endavant i assumeixi responsabilitats.
Ja ha passat dues vegades en la nostra història que el nostre país ha permès que els interessos comercials ens esclavitzessin, quan l'objectiu declarat d'aquests interessos era conquerir Europa i el món per la força. Dues vegades en la nostra història, impulsats per l'avarícia insaciable del càrtel de la indústria química i farmacèutica i de les ànsies de poder dels seus sequaços polítics, aquests van ocasionar, des d'Alemanya, un gran patiment a Europa i al Món.
El meu avi va lluitar a Itàlia en la 1 ª Guerra Mundial, que va ser el primer intent del càrtel químic farmacèutic de conquerir militarment el món. Els plans d'aquest càrtel per exercir un domini econòmic del món van ser intel·ligentment ocultats darrera de la façana de lleialtat al Kàiser, un nacionalisme patrioter i la polèmica sobre "un lloc sota el sol".
Durant la 2 ª Guerra Mundial, el meu pare va lluitar a França, Rússia i al nord d'Àfrica. En aquell moment, el Kàiser havia estat substituït per Adolf Hitler, com la nova titella política del càrtel. Tant el meu pare com el meu avi es van negar a parlar de la guerra amb nosaltres, ja que tots dos havien viscut i patit molts anys sota aquest terror.

-Avui, per a mi, el pitjor de tot, és que ni el meu pare ni el meu avi, fins a la seva darrera hora de vida, van saber que van ser enganyats i utilitzats pels mateixos interessos comercials que van intentar conquerir el món amb mitjans militars És per aquest motiu que aquesta nit em trobo aquí, davant vostre.

És la nostra oportunitat de mostrar al món que hem après les lliçons de la història.
Nosaltres, els ciutadans d'Alemanya, tenim ara una oportunitat única de mostrar als ciutadans d'Europa i del Món que hem après les lliçons de la història.

-Ja no seguirem permetent que els interessos financers ens enganyin i abusin de nosaltres, ni tampoc romandrem indiferents davant l'intent d'aconseguir el seu objectiu de sotmetre comercial i políticament nacions senceres, sacrificant milions de vides humanes.

Enviem un missatge a la Sra Merkel i el Sr Sarkozy: Els habitants d'Europa han despertat i reconeixen que la UE de Brussel·les no és més que un nou intent d'imposar la dictadura financera.
Des d'aquí envio un missatge a la Sra Merkel i a tot el seu gabinet: ja no poden seguir enganyant el poble d'Alemanya i Europa amb consignes del tipus: "Si l'euro s'ensorra, Europa sencera s'ensorra amb ell".
Els volem dir a vostès, Sra Merkel i Sr Sarkozy, així com a tots els altres titelles del càrtel, que aquesta Europa moderna, que estan intentant que ens empassem, fa olor de podrit. Fa olor de resclosit, és la mateixa Europa que ha estat rondant pels calaixos de l'era del vell Kàiser i de l'era nazi, quan per primera vegada, els càrtels químic i farmacèutic van concebre els plans inhumans per sotmetre Europa.
També podem veure com el camí cap a la seva Europa modèlica, Sra Merkel, està pavimentat amb els cadàvers de gairebé 100 milions de víctimes de dues guerres mundials, assassinades durant els anteriors intents del càrtel de dominar Europa i el món, amb la col·laboració  dels seus predecessors en la Cancelleria alemanya.
En nom de milions de persones de tot Europa, li diem aquí, a pocs centenars de metres de la seva Cancelleria: mai més hi haurà una Europa que sotmeti a la seva població, durant generacions, abusant d'ells per interessos financers de les multinacionals. Mai! ¡Instem als europeus a què reconstrueixin amb nosaltres una Europa democràtica per a les persones i per les persones!

-A vostè, Sra Merkel, i a els altres titelles polítics del càrtel els volem dir: no necessitem el seu Euro! Aquesta divisa només compleix una funció: encadenar a milions d'europeus com esclaus a una dictadura econòmica.
A tots els països, incloent les poblacions d'Espanya, Grècia, Itàlia, Portugal i Irlanda, a qui els comissaris del càrtel amenacen amb la fallida si no sotmeten les seves nacions a les amenaces de Brussel·les, els volem dir: No permetin que els pressionin. Els polítics que els estan fent això a vostès són titelles de la fraudulenta i milionària "indústria farmacèutica que negocia amb la malaltia", que ha estat alimentant dels seus països durant dècades fins assecar-los, i que és la primera causa de la crisi financera. A vostès els volem dir: trenquin les seves cadenes esclavitzants de l'Euro en els seus països. Reintrodueixin seves pròpies monedes nacionals

- Els habitants de Berlín, Alemanya i Europa han despertat, i ara reconeixen que la UE de Brussel·les no és res més que el tercer intent, per part del càrtel químic i farmacèutic de sotmetre a tot Europa i d'imposar la dictadura financera sobre ella.
A tots els partits representats per la UE els dic que seguir donant suport al desenvolupament de la dictadura de Brussel·les  i seguir donant suport a la transferència d'àrees decisives de la jurisdicció financera i d'altres drets nacionals al Politburó de Comissaris de Brussel·les que ostenten el càrrec sense haver passat per un procés d'eleccions i que no poden ser acomiadats mitjançant el vot democràtic,  és equivalent a un suïcidi polític.

-Els europeus no toleraran el seu atac als drets democràtics, Sra Merkel, ni els dels altres sequaços del Politburó del càrtel, guanyats a pols durant segles.

Faig una crida a tots els habitants de Berlín per dir-los: Han estat dues les vegades que aquesta ciutat, al llarg de la seva història ha causat un patiment inenarrable a tots els europeus i al món. Aquesta tarda els qui prenen les decisions polítiques han de sentir la nostra veu: Mai més! No amb el nostre suport!
Instem els europeus a que mai creguin a cap polític que els prometi llibertats de les pressions econòmiques sotmetent-los a les condicions imposades per la Comissió Econòmica a Brussel·les. Que mai creguin que això els permetrà conservar la dignitat dels seus països i iniciar la seva recuperació financera.

-El que passarà és exactament el contrari. Quan els agents polítics del càrtel de Brussel·les i els de les seves pròpies capitals parlen de "democràcia", el que volen dir és dictadura. Quan parlen de "prosperitat" no es refereixen a la prosperitat general, sinó als beneficis del càrtel químic, farmacèutic i petrolífer i als bancs. I quan parlen de salvaguardar la pau d'Europa, estan planejant com consolidar el seu objectiu de dominar el món mitjançant incursions militars en diversos continents.

-Ara que els plans fraudulents del càrtel farmacèutic s'han revelat perquè tots els vegin, és només qüestió de temps abans que els ciutadans de tot el món responsabilitzin al càrtel químic i farmacèutic i als seus agents.

-Els representants de l'status-quo, en altres paraules, els grups que governen els interessos econòmics i polítics, saben tot això i, per descomptat, tenen por. I aquesta por els fa molt volàtils i perillosos.
La història ens ensenya que les classes governants són capaços d'arrossegar continents sencers a l'abisme.
I és per això que tenim un altre punt important per tractar. La història de la transició des de l’Edat Mitjana fins l'Edat Moderna ens ha ensenyat que les classes governants no es mostren reticents a arrossegar continents sencers a l'abisme quan el seu poder està amenaçat. Fa 400 anys, els reis i els barons, preocupats pels seus privilegis feudals, van arrossegar a tot Europa a una guerra que va durar 30 anys, en un intent desesperat per conservar el seu domini medieval i les sinecures associades. Tot va ser en va. El món ha decidit passar de les condicions inhumanes dels temps medievals a l'Edat Moderna.